Söke, 50 yılı aşkın süredir toprağın sunduğu bereketi en doğal haliyle sizlere ulaştırmak için çaba sarf ediyor. Özenle seçtiği kaliteli buğday ve tahıl tanelerini, profesyonellerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı tekniklerle el değmeden işliyor.
Sanatlarını icra edebilmeleri için zengin ürün çeşitliliğini profesyonellerin beğenilerine sunuyor. Kalite devamlılığından, hijyen ve özenden asla taviz vermeyerek siz profesyonellerin usta ellerine teslim ediyor.
Söke profesyonel unlar, yarım asırlık tecrübenin ve uzmanlığın teknoloji ve bilimle yoğrulması sonucunda gün yüzüne çıkıyor. Profesyonellerin ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanan unlar, amaca uygun olarak çeşitlendirilmeleri sayesinde profesyonellerin doğru dokuyu ve tekstürü elde etmelerini sağlıyor. Söke profesyonel un çeşitleri, lezzetine doyum olmayan ekmek, pasta, kurabiye, simit, pide, yufka gibi unlu mamullere imza atıyor.
Buğday, tam buğday, sarı sert buğday, çavdar ve tam çavdar başta olmak üzere farklı buğday ve tahıl cinsleri kullanılarak üretilen un çeşitleri, profesyonellerin ihtiyaç duyduğu çeşitliliğe sahip olmalarına yardımcı oluyor. Profesyonellerin daha rahat çalışabilmeleri için unlar, farklı parametreler göz önüne alınarak geliştirilip üretiliyor. Söke profesyonel un çeşitleriyle baklava, börek ve pideler için kolay işlenebilen hamurlar yapabilir, standart ürünler elde edebilir, kusursuz gevrekliğe sahip simitler ve tam kıvamında pasta ve kurabiyelere imza atabilirsiniz. Çünkü siz iyi bilirsiniz, lezzetin hamurunda Söke var.