Değirmencilikteki 50 yılı aşkın uzmanlığı ve tecrübesiyle üretimin her aşamasında yüksek kaliteyi odağında tutan Söke, çevreye ve insana karşı saygı ve güven anlayışıyla gerçekleştirdiği dünya standartlarındaki teknoloji yatırımları, profesyonellerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun ürün çeşitliliği ile bugün Türkiye’nin lider ve yenilikçi un markası konumunda.

Söke 1963 yılında, dünyada en saygın değirmen teknolojisini geliştiren İsviçreli Bühler makinelerini ve teknolojisini kullanarak kurduğu 60 ton kapasiteye sahip ilk değirmeni ile ismini aldığı Söke’de üretime başladı.

1982 yılında toplam günlük kapasiteyi 440 tona çıkaran ikinci değirmenini kurdu. Aynı yıl gerçekleştirdiği Türkiye’nin ilk endüstriyel paketleme hattı yatırımıyla fırıncılardan evlere kadar geniş bir kitleye ulaşarak hayatımızdaki lezzetlerin hamurunda daha çok yer almaya başladı. 

1993 yılında genel üretiminde otomasyona geçerek üretim kapasitesini günde 560 tona çıkaran Söke, %100 kapasite kullanımıyla Türkiye’nin önde gelen ilk 5 un fabrikasından biri unvanını kazandı.

Söke, 2017 yılında buğdaydan farklı olarak diğer tahıl çeşitlerini de tam tane olarak öğütebilen, günlük 60 ton kapasiteli yeni bir değirmen kurdu. Bu son yatırımı ile buğday unu ile birlikte farklı tahıl unlarını da profesyonellerin ve tüketicilerinin beğenisine sundu.

%100 kapasitenin tamamını iç piyasa için kullanan Söke, inovasyona ve teknolojiye verdiği önemin yanı sıra çevre ve insana karşı saygı ve güven prensibini sahiplenen marka olarak kısa sürede sektörünün lider markası konumuna geldi.

Bugün profesyonellerin ve tüketicilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak ürettiği farklı un çeşitleriyle Söke, Türkiye’nin her noktasında maharetli ve usta eller tarafından tercih edilmenin gururu ve büyük heyecanıyla sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor. Çünkü 50 yıldır lezzetin hamurunda Söke var.

Mesajınız Gönderildi

Kapat Anasayfa

Mesajınız Gönderilemedi

Sistemde bir sorunla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrardan deneyiniz.

Kapat Anasayfa