Üstün lezzet ödülüne sahip Glutensiz Un çeşitlerimiz ile harikalar yaratmak sizin elinizde!
Buğday ve diğer tahılların doğal yapısında bulunan gluten proteini, hamur işlerine hacim vermesi özelliğiyle biliniyor. Fakat gluten alerjisi sorunu yaşayan çölyak hastalarının gluten tüketmemesi gerekiyor. Ciddi bir sindirim rahatsızlığı olan çölyak, glutensiz ürünler tüketilerek kontrol altında tutulabiliyor.
Gluten içermeyen ekmek, kek, çörek, krep tarifleriniz için Söke Glutensiz Un'u tercih edebilirsiniz. Söke Glutensiz Un kullanarak hazırlayacağınız glutensiz tarifler ile sağlık ve lezzeti sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. İkram günlerinde, kahvaltılarda veya çay saatlerinde birbirinden leziz hamur işi tariflerinizle dostlarınıza ve ailenize sürprizler yapabilirsiniz.
Tüm bunların yanı sıra Söke, glutensiz ekmek hazırlamanız için 2 ayrı ürün ile mutfağınıza tat katıyor. Söke Glutensiz Ekmek Unu ve Söke Glutensiz Köy Ekmeği Unu sayesinde artık siz de ekmeğinizi evinizde yapabilirsiniz. Tariflerdeki ölçülere dikkat ederek tam da istediğiniz kıvam ve lezzette glutensiz ekmekleri kolayca pişirebilirsiniz. Söke Glutensiz Kakaolu veya Sade Kek Unu çeşitleriyle de leziz kek tarifleri hazırlayıp özel günlerde misafirlerinizin damaklarını tatlandırabilirsiniz.
Zengin ürün seçenekleri ile yarım yüzyılı aşkındır mutfağınıza tat ve kalite getiren Söke, hamurunda taşıdığı doğal lezzetleri bir ziyafete dönüştürmenize yardımcı oluyor.