S.S.S

Bize Ne Sormak İstersiniz?

Söke Un ile hazırlanan ürünlerde raf ömrünün beyaz unlardan yapılan ürünlere göre daha fazla raf ömrü vardır. Ayrıca tarif edilmez bir lezzet ile ürünler hazırlanmaktadır.

Baklavalık – Böreklik Unu ile hazırlanan Kol böreği ve kürt böreğinde olması gerektiği kadar ki yağı çeker ve sonrasında yağ bırakmaz.

Tulumba ve lokma prosesine uygun olarak uzun bir Ar-Ge sürecinden sonra seri üretime başlanmıştır. Tulumbalık – Lokmalık unu ile özellikle yaz aylarında veya ertesi güne kalan ürünlerde hiçbir yumuşama söz konusu olmayacaktır.

Bize Ne Sormak İstersiniz?

Siz de merak ettiğiniz soruların konusunda uzman ustalarımız tarafından cevaplanmasını istiyorsanız, hemen yandaki butona tıklayarak sorularınızı bizimle paylaşabilirsiniz.