60 Yıldır Lezzetin Hamurunda Söke Var
Yıllardır doğallığı ve lezzeti sizlerle buluşturmak için özenle seçtiğimiz buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her pakette en iyi kalitede, sizlerin maharetli ellerine teslim ediyoruz.
Söke Sarı Un, yüksek proteinli, ürüne kendi rengini veren sarı sert buğdayların öğütülmesiyle elde edilir. İçeriğindeki protein ve lif yapısı ile besleyicidir ve doğal lif kaynağıdır.
Söke Sarı Un’u ekmek, erişte ve hamur işleri yapımında kullanabilirsiniz. Çünkü siz iyi bilirsiniz, lezzetin hamurunda Söke var.
İçindekiler:
Durum buğday unu (gluten).
Enerji ve Besin Öğeleri |
100gr için |
100gr için RA* |
Enerji (kcal/kj) |
338/1415 |
17% |
Yağ (g) |
1,3 |
2% |
Doymuş Yağ (g) |
0,5 |
3% |
Karbonhidrat (g) |
66,2 |
25% |
Şekerler (g) |
1,6 |
2% |
Lif (g) |
7,0 |
28% |
Protein (g) |
13,3 |
27% |
Tuz (g) |
0,0 |
0% |
* Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir. ( 8400kJ/2000 kcal )
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.
Paketler
1 Kg