Söke’ nin kalite anlayışı, özenle seçtiği buğdayları el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini her pakette en iyi kalitede Türkiye’nin her noktasındaki maharetli ve usta ellere ulaştırmaktır. 

Üretimin her aşamasında yüksek kaliteyi odağında tutan Söke’nin kalite anlayışı önce buğdayın en iyisini seçen uzmanlığıyla başlar. Bu anlayış ile buğday seçimi büyük bir titizlikle yapılır, üretimin her aşamasında özenli kalite kontrol çalışmaları gerçekleştirilir ve en ileri üretim teknolojisi kullanılarak her pakette en iyi kalite ve lezzet garanti altına alınır.

Buğdayın alımından tasnifine, depolamasından temizlenmesine, tavlanıp, öğütülüp, elemesinden paketlenmesine kadar geçen tüm bu süreçlerde kalite sistemini sürdürülebilir kılmak için oluşturulan güçlü prosedürler takip edilir. Buğday alımından paketlenen son ürüne kadar her aşamada kalite kontrol testleri ve analizlerin doğrulamaları son teknolojiye sahip cihazlarla donatılmış laboratuvarlarda, işinde uzman ve tecrübeli Söke kadrosu tarafından yapılır. Son ürünlerde laboratuvar analizlerinin yanında nihai ürünler uygulama fırınında pişirilerek duyusal, fiziksel ve lezzet testleri de yapılır ve onaylanan ürünler sevk edilir.

Söke’ de kalite yalnızca üretim sırasında değil, buğday işlenip paketlendikten sonra paketli ürünlerin tüketicilere ve profesyonellere ulaştığı, maharetli ve usta ellerde ürüne dönüştüğü ana kadar tedarik ve dağıtım zincirinin tamamında yönetilir. Tüketicilerin ürünler hakkındaki geri bilidirimleri veya bilgi edinme talepleri hakkında her türlü teknik destek uzman bir kadro ile sağlanır.

Bugün sahip olduğu kalite belgeleri Söke’nin, kaliteye, gıda güvenliğine, tüketicisine, çalışanına ve çevreye verdiği önemi göstermektedir.

BELGELERİMİZ

Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (FSSC 22000)

En kapsamlı gıda güvenliği yönetim sistemlerinden biri olup, gıda güvenliği tehlikelerinin kontrol edilmesini ve azaltılmasını sağlar. 

FSSC 22000 belgemiz, ulusal ve uluslar arası mevzuata uygun olarak üretim yaptığımızın, tüketicilerimize hijyenik ve güvenli ürünler sunduğumuzun göstergesidir.

Belgemiz için tıklayınız.

İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (OHSAS 18001)

İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal mevzuatın ışığı altında, kuruluştaki söz konusu riskleri ortadan kaldırarak veya en aza indirerek, sağlıklı, güvenli bir çalışma ortamı oluşturulmasını ve bu ortamın yönetilmesini sağlar.

OHSAS 18001 belgemiz, öncelikli olarak çalışan personellerimizin sağlıklı olarak çalışabilecekleri bir iş ortamı oluşturduğumuzun ve aynı zamanda çalışanlarımıza verdiğimiz önemin göstergesidir. 

Belgemiz için tıklayınız.

Çevre Yönetim Sistemi (ISO 14001)

Doğal kaynak kullanımının azaltılması, toprağa, suya, havaya verilen zararların minimum düzeye indirilmesini amaçlayan, risk analizleri tabanında kurulan bir yönetim modelidir.

ISO 14001 belgemiz, işletmemizin ürettiği ürünler, tüketicileri ve çalışanları kadar çevreye ve doğaya karşı da duyduğu önem ve saygısının göstergesidir.

Belgemiz için tıklayınız.

Türk Standartlarına Uygunluk (TSE)

TSE belgemiz, ürünlerimizin ülkemizde tanımlanmış olan Buğday Unu Standartlarına uygun olarak üretildiğinin göstergesidir.

Belgemiz için tıklayınız.

Helal

Helal belgemiz, ürünlerimizin islami şartlara uygun olarak üretiminin yapıldığının göstergesidir.

Belgemiz için tıklayınız.

 

Mesajınız Gönderildi

Kapat Anasayfa

Mesajınız Gönderilemedi

Sistemde bir sorunla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrardan deneyiniz.

Kapat Anasayfa