60 Yıldır Lezzetin Hamurunda Söke Var
Yıllardır doğallığı ve lezzeti sizlerle buluşturmak için özenle seçtiğimiz buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her çuvalda en iyi kalitede, siz profesyonellerin usta ellerine teslim ediyoruz.
Söke Özel Amaçlı Baklavalık Un, her çeşit baklava ve börek yapımında kullanılabilir. Kuvvetli un yapısı ile çok su kaldırır ve yüksek verim sağlar. Baklava ve börek yufkalarının yırtılmadan istenilen incelikte kolaylıkla açılabilmesi ve işlenebilmesi için idealdir.
Söke Özel Amaçlı Baklavalık Un ile ağızda dağılan gevrek ve şerbeti güzel çeken baklavalar ve nefis börekler yapabilirsiniz. Çünkü siz iyi bilirsiniz, lezzetin hamurunda Söke var.
İçindekiler:
Buğday unu (gluten), antioksidan (askorbik asit).
Maks. Kül: % 0,55 (Kuru maddede)
Min. Protein: % 12 (Kuru maddede)
Enerji ve Besin Öğeleri |
100gr için |
100gr için RA* |
Enerji (kcal/kj) |
362/1520 |
18% |
Yağ (g) |
1,4 |
2% |
Doymuş Yağ (g) |
0,2 |
1% |
Karbonhidrat (g) |
72,2 |
28% |
Şekerler (g) |
1,1 |
1% |
Lif (g) |
2,4 |
10% |
Protein (g) |
13,1 |
26% |
Tuz (g) |
0,1 |
2% |
* Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir. ( 8400kJ/2000 kcal )
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.
Paketler
25 Kg Kraft Çuval, 50 Kg Bez Çuval, 50 Kg Naylon Çuval