Hakkımızda
Ana Sayfa    |    Hakkımızda    |    Politikalar    |    Helal Gıda Politikası




Helal Gıda Politikası

 ‘Sofrada Helal’ sloganı ile;

Söke Değirmencilik San. Tic. A.Ş olarak Helal Gıda üretimi konusunda esas aldığımız temel ilkelerimiz şunlardır;

  • Müşterilerimizin isteklerini, zamanında istenilen özelliklere ve helal yönetim sistemi gerekliliklerine uygun olarak karşılamak,
  • Ürünlerimizi, tasarım, geliştirme, üretim aşamalarında OIC/SMIIC 1:2019 standardına, Türk Gıda Kodeksine, TSE ürün ve yönetim sistemleri standartlarına, kalite, gıda güvenliği yönetim sistemimize ve müşterilerin helal gıda güvenliği isteklerine uygun üretmek,
  • Ürünlerimizin hazırlanmasından tüketim aşamasına kadar geçen süreçlerde karşılaşılabilecek helal gıda güvenliği tehlikelerini önlemek ve yönetmek,
  • Tehlikelerin etkin ve dinamik kontrolünü ve sürekliliğini sağlamak kuruluşumuzun tüm birimlerinde, iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının sürekliliğini sağlamak,
  • Helal gıda güvenliğine aykırı ve bozucu tehlikelerden kaynaklanan riskleri en aza indirmek,
  • Çalışan memnuniyetinin gözetildiği bir yönetim anlayışı ile kuruluşumuzun bütün kademelerinde problem çözen ve yaptıkları işi sahiplenen personel yetiştirmek, 
  • Çalışanlarımıza kalite ve helal gıda güvenliği bilincini geliştirmek üzere sürekli eğitim programları düzenlemek,
  • Çalışanlarımız kalite ve helal gıda güvenliği ile ilgili planlanmış görev, yetki ve sorumlulukları vermek ve bu sorumluluk çerçevesinde Helal Gıda Üretimi yaparak müşteri memnuniyetini sağlamak
  • Helal Gıda gereklilikleri ile birlikte ilgili mevzuat, standart değişimlerini takip ederek sistemin güncelliğini sağlamak.