Söke Un

Söke Un

50 Yıldır Lezzetin Hamurunda Söke Var

Yıllardır doğallığı ve lezzeti sizlerle buluşturmak için özenle seçtiğimiz buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her pakette en iyi kalitede, sizlerin maharetli ellerine teslim ediyoruz.

Söke Un, buğdayın dış kabuk ve tohum kısmının ayrıştırılıp öğütülmesi ile elde edilir. Söke Un, buğdayın en doğal halini ve lezzetini taşır.

Söke Un’u tüm hamur işlerinde; kek, pasta, kurabiye, börek, poğaça ve açma yapımında kullanabilirsiniz. Çünkü siz iyi bilirsiniz, lezzetin hamurunda Söke var.

İçindekiler:

Buğday unu (gluten), antioksidan (askorbik asit).

Enerji ve Besin Öğeleri 100gr için

Enerji (kcal/kj)
363/1525
Yağ (g)
1,5
Doymuş Yağ (g)
0,3
Karbonhidrat (g)
73,8
Şekerler (g)
1,1
Lif (g)
2,4
Protein (g)
11,5
Tuz (g)
0,1

100gr için RA*

% 18
% 2
% 1
% 28
% 1
% 10
% 23
% 2
* Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir. ( 8400kJ/2000 kcal )
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.

Paketler

1 KG, 2 KG, 5 KG

Mesajınız Gönderildi

Kapat Anasayfa

Mesajınız Gönderilemedi

Sistemde bir sorunla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrardan deneyiniz.

Kapat Anasayfa