Söke Ekmeklik Un Matador Fırın

Söke Ekmeklik Un Matador Fırın

50 Yıldır Lezzetin Hamurunda Söke Var

Yıllardır doğallığı ve lezzeti sizlerle buluşturmak için özenle seçtiğimiz buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her çuvalda en iyi kalitede, siz profesyonellerin usta ellerine teslim ediyoruz.

Söke Ekmeklik Un Matador Fırın, Türk Gıda Kodeksi Ekmek Ve Ekmek Çeşitleri Tebliği’ne uygun ekmek yapımı için idealdir. Hamurun işlemesi kolay, hacmi ve bıçak açması iyidir. Ekmek yapımında sadece su, tuz ve maya ilavesi ile kaliteli ekmekler elde edilebilir.

Söke Ekmeklik Un Matador Fırın ile güzel renk alan, iyi bıçak açan, hacimli ve lezzetli ekmek ve ekmek çeşitleri yapabilirsiniz. Çünkü siz iyi bilirsiniz, lezzetin hamurunda Söke var.

İçindekiler:

Buğday unu (gluten), antioksidan (askorbik asit).
Kül: % 0,70 < % Kül ≤ % 0,80 (Kuru maddede)
Min. Protein: % 10,5 (Kuru maddede)
Net: 50 kg ( %14,5 rutubet esasına göre)

Enerji ve Besin Öğeleri 100gr için

Enerji (kcal/kj)
344/1437
Yağ (g)
1,1
Doymuş Yağ (g)
0
Karbonhidrat (g)
72
Şekerler (g)
0
Lif (g)
3
Protein (g)
10
Tuz (g)
0,1

100gr için RA*

% 17
% 2
% 0
% 28
% 0
% 13
% 20
% 2
* Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir. ( 8400kJ/2000 kcal )
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır

Paketler

50 Kg Naylon Çuval

Mesajınız Gönderildi

Kapat Anasayfa

Mesajınız Gönderilemedi

Sistemde bir sorunla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrardan deneyiniz.

Kapat Anasayfa