Toggle navigation
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler
Unlar
Glutensiz Unlar
Ekmek Unu Karışımları
Profesyonel Unlar
Profesyonel Ekmek Miksleri
Kurabiyeler
Tarifler
Profesyonel
Medya
İnsan Kaynakları
İletişim
Anasayfa
Tarifler
Tuzlu Tarifler
Ruşeymli Badem Ezmeli Sandviç
Paylaş:
SERVİS
HAZIRLAMA
ZORLUK
Ruşeymli Badem Ezmeli Sandviç
Malzemeler:
1 paket Söke Ruşeymli Ekmek Unu Karışımı
1 paket Söke Kuru Maya (paketin içindedir)
2 su bardağı su
Yemek kaşığı süzme peynir
Yemek kaşığı badem ezmesi
Yarım muz
Ceviz
Kuru incir
Hazırlanışı:
Derin bir karıştırma kabı içerisine unu ve kuru mayayı koyun ve elinizle karıştırın.
Hazırlanan karışım üzerine 2 su bardağı ılık su ilave edin ve ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Hamurun üzerini bir bez ile kapatın ve 20 dakika dinlendirin.
Hamuru elinizle düzleştirin ve tekrar şekil vererek yağlanmış fırın tepsisi içerisine yerleştirin.
Üzerini kurumayacak bir şekilde kapatın ve 30-45 dakika mayalanmaya bırakın.
Hamurun üzerini fırça yardımı ile ıslatın ve 180 °C’de 40-50 dakika pişirin.
Ayrı bir karıştırma kabı içerisine süzme peynir, badem ezmesi ve muzu alın. Karışımı çatal yardımı ile ezerek püre haline getirin.
Hazırlamış olduğunuz ruşeymli ekmekten 2 dilim kesin ve her dilim üzerine önce süzme peynir sonrasında hazırladığınız karışımdan sürün.
Dilerseniz ceviz ve kuru incir ile servis edebilirsiniz
Afiyet olsun...
Tarifler
Peynirli Hamur Kızartması
Süt ve mayayı çırpma kabına alarak maya eriyene kadar iyice çırpın, üzerine yumurta şeker ve tuzu da ilave ederek çırpın.
Azar azar ...
Devamını Oku
Tarifler
Otlu Peynirli Pide
Bir kaba unu boşaltın ve ortasını açın.
Yumurta, yoğurt, zeytinyağı, tuz, kabartma tozu ve sirkeyi ekleyin.
Yoğurmaya başla ...
Devamını Oku
Tarifler
Lor Peynirli Gözleme
Unu bir kaba dökün. Tuzu ekleyip karıştırın.
Yavaş yavaş su ekledikten sonra hamuru yoğurun.
Üzerini örterek 15-20 dakika d ...
Devamını Oku
Tarifler
Kabaklı Börek Kek
Fırınınızı önceden 180°C ye ayarlayın ve ısıtmaya başlayın.
Kek kalıbınızı yağlayın ve unlayın.
Un, tuz, karbonat ve kabart ...
Devamını Oku
Tarifler
Domatesli ve Zeytinli Çörek
Fırınınızı önceden 190°C ye ayarlayın ve ısıtmaya başlayın.
Un, tuz, kabartma tozu ve sarımsak tozunu bir kapta harmanlayın.
Devamını Oku
Mesajınız Gönderildi
Kapat
Anasayfa
Mesajınız Gönderilemedi
Sistemde bir sorunla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrardan deneyiniz.
Kapat
Anasayfa