Kepekli Otlu Krep

Kepekli Otlu Krep

Malzemeler:

1 su bardağı Söke Esmer Kepekli Un
2 yumurta
1,5 su bardağı süt
Bir çimdik tuz
İnce doğranmış otlar (maydanoz, dereotu, fesleğen vb.)

Hazırlanışı:

1. Un, yumurta ve tuzu bir kapta karıştırın.
2. Sütü yavaş yavaş ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edinceye dek karıştırmaya devam edin.
3. Son olarak doğradığınız çeşitli otları karışıma yedirin.
4. Orta ateşte ısınmış tavaya biraz tereyağı sürerek, kreplerinizi pişirebilirsiniz.

Afiyet olsun...

Mesajınız Gönderildi

Kapat Anasayfa

Mesajınız Gönderilemedi

Sistemde bir sorunla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrardan deneyiniz.

Kapat Anasayfa