Toggle navigation
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler
Unlar
Glutensiz Unlar
Ekmek Unu Karışımları
Profesyonel Unlar
Profesyonel Ekmek Miksleri
Kurabiyeler
Tarifler
Profesyonel
Medya
İnsan Kaynakları
İletişim
Anasayfa
Tarifler
Tuzlu Tarifler
Domatesli ve Zeytinli Çörek
Paylaş:
Domatesli ve Zeytinli Çörek
Malzemeler:
2 Su bardağı Söke Tam Buğday Unu
1 Yemek kaşığı kabartma tozu
1 Tatlı kaşığı tuz
1 Çay kaşığı sarımsak tozu
6 Yemek kaşığı tereyağ
Yarım su bardağı siyah zeytin
6 Adet kurutulmuş domates (küp küp doğranmış)
Yarım su bardağı rende kaşar peynir
2 Yumurta (orta boy)
Yarım su bardağı süt
Hazırlanışı:
Fırınınızı önceden 190°C ye ayarlayın ve ısıtmaya başlayın.
Un, tuz, kabartma tozu ve sarımsak tozunu bir kapta harmanlayın.
Tereyağını doğrayarak karışıma ekleyin ve karıştırın.
Zeytinleri, domatesleri ve kaşar peynirinin yarısını ekleyin ve hafifçe karıştırın.
Diğer bir kapta yumurtaları ve sütü çırpın. İki karışımı birleştirin.
Unladığınız tezgahta hamura yuvarlak bir şekil verin ve bıçakla pizza gibi 8 eşit üçgen parçaya bölün.
Fırın tepsinize pişirme kağıdı yerleştirin ve hamuru üzerine koyun.
Kalan kaşar peyniri üzerine serpin ve fırında 25 dakika kadar üzeri kızarana kadar pişirin.
Sıcak veya ılık servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun...
Tarifler
Peynirli Tam Buğdaylı Muffin
Fırınınızı önceden 180°C ye ayarlayın ve ısıtmaya başlayın.
Çırpma kabında yumurta, süt, zeytinyağı, kaşar peynir, beyaz peynir, may ...
Devamını Oku
Tarifler
Peynirli Hamur Kızartması
Süt ve mayayı çırpma kabına alarak maya eriyene kadar iyice çırpın, üzerine yumurta şeker ve tuzu da ilave ederek çırpın.
Azar azar ...
Devamını Oku
Tarifler
Otlu Peynirli Pide
Bir kaba unu boşaltın ve ortasını açın.
Yumurta, yoğurt, zeytinyağı, tuz, kabartma tozu ve sirkeyi ekleyin.
Yoğurmaya başla ...
Devamını Oku
Tarifler
Lor Peynirli Gözleme
Unu bir kaba dökün. Tuzu ekleyip karıştırın.
Yavaş yavaş su ekledikten sonra hamuru yoğurun.
Üzerini örterek 15-20 dakika d ...
Devamını Oku
Tarifler
Kabaklı Börek Kek
Fırınınızı önceden 180°C ye ayarlayın ve ısıtmaya başlayın.
Kek kalıbınızı yağlayın ve unlayın.
Un, tuz, karbonat ve kabart ...
Devamını Oku
Mesajınız Gönderildi
Kapat
Anasayfa
Mesajınız Gönderilemedi
Sistemde bir sorunla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrardan deneyiniz.
Kapat
Anasayfa