Söke Geleneksel Un, pudra şekeri, margarin ve yumurta sarısını yoğurun.
Elde ettiğiniz hamurun üzerini stres filmle kapatın ve buzdolabında 1 saat dinlendirin.
Kreması için; ocağa aldığınız tencerede süt, un, yumurta ve toz şekeri karıştırarak pişirmeye başlayın. Krema kıvamını aldıktan sonra vanilya ve margarini ekleyerek bir süre daha pişirmeye devam edin.
Pişirme işleminin ardından kremayı soğumaya bırakın.
Dinlenen hamurunuzu un serptiğiniz tezgahınıza alın ve merdane yardımıyla açın.
Yağladığınız tart kalıbına hamurunuzu yerleştirin ve bir çatal yardımıyla hamurda delikler açın.
Soğumaya bıraktığınız kremayı hamurun üzerine dökün.
Şeftalileri yarım ay şeklinde ince ince doğrayın ve kremanın üzerini tamamen kapatacak şekilde sık aralıklarla dizin.