Galeta Unlu Poğaça

Nasıl Hazırlanır ?

Galeta Unlu Poğaça

‘’Yerkenki kıtır kıtır hissine bayılırım!’’ diyenler, doğru tariftesiniz. Sizi lezzet yolculuğuna çıkartacak bu tarif ile kahvaltı masalarınıza farklı alternatif olarak ekleyebilirsiniz. Özellikle sıcakken tüketildiğinde lezzeti bir başka olan Galeta Unlu Poğaçalar, lezzetli olduğu kadar da doyurucu. Günün her saatinde ikram edebileceğiniz bu lezzet yanında bir bardak çay ile sevdiklerinizle sohbetlerinize eşlik etmek için tarifimiz sizleri aşağıda bekliyor!

Malzemeler:

Söke Geleneksel Un (Aldığı kadar)
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı yoğurt
3 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
Galeta Unu

Hazırlanışı:

1. Galeta unu hariç tüm malzemeleri karıştırıp yoğurun.
2. Ele yapışmayan kıvama ulaşınca un eklemeyi bırakabilirsiniz.
3. Avuç içi büyüklüğüde bezeler alıp yuvalayın ve galeta ununa bulayın.
4. 180 derecede üstleri kızarana dek pişirin.

Afiyet olsun...

Mesajınız Gönderildi

Kapat Anasayfa

Mesajınız Gönderilemedi

Sistemde bir sorunla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrardan deneyiniz.

Kapat Anasayfa