Bir çırpma kabında tereyağ ve şekeri yumuşak ve kremamsı bir kıvam elde edene kadar çırpın.
Yumurtaları ekleyin ve çırpmaya devam edin.
En son un, nişasta, tuz ve vanilyayı da ekleyerek hamur haline gelene kadar çırpın.
Hafif unlanmış tezgaha hamurunuzu koyun ve merdane ile 6mm kalınlığında açın.
Dilediğiniz kalıplarla hamurdan şekiller kesip tepsilerinize yerleştirin ve fırında yaklaşık 9-12 dakika pişirin.
Afiyet olsun...
Tarifler
Naneli Çikolata Parçacıklı Kurabiye
Öncelikle küçük boy bir tencereye tereyağ ve taze naneyi koyun ve orta ateşte eriyene kadar hafifçe karıştırın. Erir erimez altını kapatın ve ...
Devamını Oku
Tarifler
Mascarpone Peynirli Limon Kurabiyeleri
Fırınınızı önceden 160°C ye ayarlayın ve ısıtmaya başlayın.