Bir kaba sıcak suyu koyun. Üzerine erimiş tereyağı, kuru maya, tuz ve balı ekleyip karıştırın.
Unu azar azar ekleyip karıştırın.
Hamuru tezgaha alıp yoğurun, hamurun kıvamına göre aldığı kadar un ekleyebilirsiniz.
Hamuru yağladığınız bir kaba alın ve üzerini örtüp iki katına çıkana kadar mayalanmaya bırakın.
Hamurun gazını alın ve tekrar tezgaha alarak 1-2 dakika yoğurun.
Hamurdan dilediğiniz büyüklükte parçalar ayırarak top haline yuvarlayın ve yağladığınız bir borcama veya fırın tepsisine yerleştirin. Üstü örtülü bir şekilde kabarana kadar bekleyin.
190 derece 20-25 dakika pişirin.
Fırından çıkar çıkmaz bir fırça yardımıyla ekmeğin üzerine tereyağ sürün. Biraz dinlendirdikten sonra servis yapın.